Avionska karta Beograd Geteborg Vizer

Potrebna mi je povratna avionska karta Beograd Geteborg Vizer avio kompanijom u periodu putovanja 18.12.18-13.01.19. Koja je cijena karte i u koliko sati leti avion. Hvala. Miloje Švraka, Bijeljina

Posetilac: Miloje Švraka, Bijeljina
Datum: 22.11.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avionska karta Beograd Geteborg Vizer

Poštovani gospodine Švraka,

Low cost avio kompanija Wizz Air redovno saobraća na liniji Beograd GeteborgAvionska karta Beograd Geteborg Vizer se u periodu putovanja 18.12.18-13.01.19. može kupiti po ceni OD 8751 DINAR sa svim taksama po putniku. U pitanju je naravno povratna Avionska karta Beograd Geteborg Vizer. Ukoliko Vam cena za povratnu Avionska karta Beograd Geteborg Vizer odgovara potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi Avionska karta Beograd Geteborg Vizer možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Švedsku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Avionska karta Beograd Geteborg Vizer bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti klikom OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Geteborgu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:


Rezervacija i kupovina avionske karte

Važna pitanja za avio karte za Geteborg

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Geteborg?

Iz Beograda za Geteborg možete leteti avio kompanijama Wizz Air i Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Geteborg?

Avio karte za Geteborg je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Geteborg?

Avio karte za Geteborg možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu, preko sajta www.jeftineaviokarte.rs ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Geteborg?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.